طی مراسمی

مسئول بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد ارومیه معارفه شد

محسن شکرنیا معاون آموزش های عمومی و مهارتی واحد ارومیه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تسلیت اربعین حسینی(ع) گفت : آن چیزی که برای کشور و نظام ما اقتدار آفرید و اسلام را در جهان احیا کرد و موجب عزت امت اسلامی ایران  شد حماسه ها و جان فشانی رزمندگان 8 سال دفاع مقدس است که به رهبری حضرت امام امت (ره) صورت گرفت که در انتقال فرهنگ جبهه که نشات گرفته از فرهنگ عاشورا بود موفق عمل نشده است باید سعی کنیم این فرهنگ را در جامعه نهادینه کنیم.چون همه پیروزی های ما در جبهه های دیگر مرهون تجارب وروحیه زمان دفاع مقدس است.

شکرنیا اظهار کرد:کسی که روحیه اسلامی ، ولایی و جهادی دارد این فرد بسیجی است اگر چه به ظاهر لباس بسیجی نپوشد و عضو پایگاهی نباشد ولی در عین حال نیاز است که عده ای ملبس به لباس مقدس بسیجی و عضو پایگاه باشد و علم این تفکر الهی را بدوش بگیرد تا علاقمندان به این مسیر جهت تحقق اهداف این تفکر به آن بپیوندند.

وی افزود : بومی سازی سیاست های کلان ابلاغی ، شناخت ابزارهای رقبا ومخالفین و اطلاع از برنامه ریزی آنها و همچنین اطلاع به موقع از دستور کار دشمنان که پیوسته برای براندازی نظام تغییرات تاکتیکی دارند و شبانه روزی مشغولند از وظایف همه دلسوزان و محافظان انقلاب  اسلامی بخصوص از ماموریت های خطیر بسیج می باشد که برای پیش گیری وخنثی سازی آنها برنامه ریزی و نقشه راه داشته باشد.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی واحد ارومیه با اعلام آمادگی برای حمایت و مساعدت به اجرای برنامه های بسیج در دانشکده برای آقای محمد جواد فیروزفر آرزوی موفقیت کرد.

علی امامی مسئول بسیج دانشگاه آزاد اسلامي واحد ارومیه در این مراسم گفت : شرایط کرونایی برای تشکل‌های دانشجویی یک تهدید بود که بسیج دانشجویی توانست از این تهدید با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی به عنوان فرصت استفاده کند.

امامی ضمن معرفی مسئول بسیج دانشجویی این دانشکده اظهار کرد: امیدواریم با راهنمایی ها وحمایتهای جناب آقای  شکرنیا و ناحیه بسیج دانشجویی مبنی بر شبکه سازی ، برنامه ریزی های بلند وکوتاه مدت ، مسئول جدید بسیج بتواند دانشجوی  تراز انقلاب اسلامی تربیت کند.

در این مراسم محمدجواد فیروزفر یکی از دانشجویان رشته برق این دانشکده به عنوان مسئول  جدید بسیج دانشجویی پایگاه شهید همت معرفی  شد.

.مسئول بسیج دانشجویی . پایگاه شهید همت .معارفه
 چهارشنبه ، 7 مهر 1400 - 3:47 بعد از ظهر