جذب ،آموزش وحفظ معلمان متعهد و متخصص از اولویت های مدارس سما است

مشاور و سرپرست امور پژوهش و نوآوری‌های آموزشی و پرورشی سازمان سما:

جذب ،آموزش وحفظ معلمان متعهد و متخصص از اولویت های مدارس سما است

سرپرست امور پژوهش و نوآوری‌های آموزشی و پرورشی سازمان سما اختتامیه جشنواره سراسری اختراعات و دست سازه های دانش آموزان مدارس سما اظهار کرد: معلمان نقش اساسي و سازنده در تربيت و شکوفاشدن کودکان وجوانان  مستعد، مومن و متعهد بر عهده دارند که از این رو باید جذب و حفظ معلمان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

لطف اله عباسی با تبریک هفته معلم و گرامی داشت یاد و نام اسناد شهید مرتضی مطهری‌ گفت: معلمان به عنوان عصراصلی نظام تعلیم و تربیت نقش و جایگاه رفیعی دارند.

وی افزود:  با رفع مشکلات معلمان و حفظ شان و جایگاه معلمی و جذاب سازی این حرفه مقدس و تلاش بیشتر همکاران فرهنگی، نخبگان برای قرار گرفتن در کسوت معلمی بیشتر ترغیب و تشویق خواهند شد.

عباسی در ادامه با اشاره به بررسی آمار و شاخص های مدارس سما آذربایجان غربی تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت مدارس سما آذربایجان غربی در سال تحصیلی جاری به نسبت سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و از رتبه دهم به رتبه چهارم در حوزه های مختلف آموزشی، پرورشی و پژوهشی دست یافته است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه بیش از 80 درصد ظرفیت اسمی مدارس سما استان تکمیل شده است افزود: از لحاظ تجهیزات و ایمنی، اصول بهداشتی، شادب سازی محیط فیزیکی و زیرساخت های مجازی نیز وضعیت آذربایجان غربی در سطح مطلوبی قرار دارد.

عباسی خاطرنشان کرد: مدارس سما آذربایجان غربی در چاپ کتاب و چاپ مقاله به نسبت سایر استان ها عملکرد مناسبی داشته و در زمینه ارائه مقاله در همایش های علمی و پژوهشی رتبه دوم و در مقالات چاپ شده در مجلات و نشریات رتبه سوم در بین مدارس سما کشور را از آن خود کرده است.

وی در ادامه امکانات مدارس سما در مقایسه با سایر مدارس غیردولتی را بی بدیل دانست و افزود: به جهت حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از این مدارس، علاوه بر تجهیزات فیزیکی، زمینه کسب مهارت های مختلف ،فعالیت های  پژوهشی و آموزشی مناسبی نیز در این مدارس وجود دارد که قایل مقایسه با خیلی از مراکز آموزشی نیست.

عباسی در ادامه با اشاره به اهمیت جذب و حفظ معلمان متعهد و متخصص در سطح مدارس سما عنوان کرد: مدارس سما می توانند از ظرفیت و پتانسیل گروه های روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر خود در جهت حل مسایل تربیتی ،رفتاری و اموزشی  هم  استفاده کنند.

تصویر پیوست شماره  1تصویر پیوست شماره  2

جشنواره دست سازه ها دکتر عباسی