Skip Navigation Linksصفحه اصلی : آرشیو اخبار : جزئیات خبر

تحقق سیاست‌های کلی اشتغال نیازمند یکپارچه‌سازی آموزش فنی و مهارتی

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان غربی اظهار کرد: به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ارومیه، مجتبی مددیار در وبینار آشنایی با بخشنامه‌ها و مأموریت‌های دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی برگزار شد، گفت: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی با هدف آموزش‌های لازم برای اشتغال براساس نظام‌نامه مصوب شورای تخصصی گسترش متناظر با مهارت‌های شغلی موردنیاز ناحیه‌ای در هر واحد دانشگاهی تأسیس شده‌اند.

وی با اشاره به آیین‌نامه نحوه تأسیس و اداره امور دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی و طرح پویش عنوان کرد: ارتقای کار آمادگی، توأم کردن آموزش تخصصی و مهارت حرفه‌ای، ایجاد ارتباط و پیوند نظام‌مند دانشگاه آزاد اسلامی با صنعت و امکان حضور جدی دانشجو همزمان با تحصیل در بنگاه‌های تولیدی و نهادهای اجتماعی مورد توجه این دانشکده‌ها است.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با برشمردن نقش مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی تبیین کرد: توانمندسازی مهارتی دانشجویان، کمک به دانش‌آموختگان دانشگاهی برای اشتغال با ارائه مشاوره و مهارت‌افزایی با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای از جمله مأموریت‌های این مراکز است.

مددیار خاطرنشان کرد: مدارس عالی مهارتی در راستای آموزش‌های غیررسمی و به‌منظور ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و گسترش دانش مهارتی و توانمندسازی منابع انسانی تحصیلکرده با رویکرد راه‌اندازی کسب و کار با تکیه بر مدل‌های نوآوری اجتماعی درراستای بسترسازی مشاغل فناورانه و دانش‌بنیان ایجاد می‌شود.

وی، استفاده دانشجویان از امکانات موجود در راستای تجاری‌سازی تجربیات و ایده‌های علمی و فنی آنها تحت نظارت، هدایت و مدیریت دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، جلب مشارکت نیروهای خبره و ماهر را در قالب فعالیت‌های کاربنیان دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی عنوان کرد و خواستار هم‌افزایی واحدهای دانشگاهی در راستای عملیاتی کردن این فعالیت‌ها شد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه بیان کرد: تحقق سیاست‌های کلی اشتغال، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و تحقق اهداف تعیین شده در سند دانشگاه اسلامی مبنی بر تربیت متخصصین متخلق، ماهر و کارآفرین نیازمند وجود نظام جامع و یکپارچه آموزش فنی، حرفه‌ای، مهارتی و سرمایه‌گذاری در چارچوب قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفه‌ای و مهارتی است.

معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه دانشکده مهارت و کارآفرینی
 دوشنبه ، 8 فروردین 1401 - 3:34 بعد از ظهر

44.212.50.220