Skip Navigation Linksصفحه اصلی : آرشیو اخبار : جزئیات خبر

رشد ۲۳ درصدی ثبت‌ نام دانش‌آموز در مدارس سمای آذربایجان غربی

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان غربی گفت: ثبت‌ نام دانش‌آموزان در مدارس سمای استان در سال تحصیلی جدید رشد ۲۳ درصدی داشته است.

مجتبی مددیار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه با اشاره به آمار ثبت‌ نام دانش آموزان مدارس سمای آذربایجان غربی در سال تحصیلی گذشته و امسال اظهار کرد: ثبت‌ نام دانش‌آموزان در مدارس سمای استان در سال تحصیلی جاری رشد چشمگیری داشته و در مقایسه با سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده و در مدارس دخترانه و پسرانه ارومیه ۳۲ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: مدارس خوی و سلماس با دو و ۶۸ درصد و مدارس مهاباد و میاندوآب نیز به ترتیب با ۲۰ و هفت درصد افزایش ثبت‌ نام، عملکرد قابل قبولی در حفظ آمار و افزایش ثبت‌ نام دانش آموزان جدید در مقایسه با سال گذشته داشته‌اند. به طور متوسط ثبت‌ نام در مدارس سمای آذربایجان غربی ۲۳ درصد رشد در مقایسه با سال تحصیلی گذشته داشته و جذب نیروی کارآمد، متخصص، حفظ معلمان متعهد و متخصص موجود از اولویت‌های شورای نظارت و هماهنگی استان بوده است.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای آذربایجان غربی با تأکید بر افزایش کیفیت مدارس سمای استان بر اساس نتایج طرح کنترل کیفیت مدارس سما عنوان کرد: مجموعه فعالیت‌ها و عملکرد مطلوب مدارس منجر به کاهش درصد خروج دانش‌آموزان از مدارس و افزایش درصد ماندگاری آنان شده است

مددیار با اشاره به برگزاری کلاس‌های فوق‌العاده تخصصی در حوزه‌های مهارت‌آموزی، زبان انگلیسی، سبک زندگی اسلامی و توجه ویژه به محتوای برنامه‌های درسی و آموزشی بیان کرد: در مصاحبه‌های متعدد، سعی در به‌کارگیری بهترین دبیران و معلمان استان در مدارس شده است. مدارس سمای آذربایجان غربی در الگوی جدید و برنامه‌های مدون با تأکید بر اجرای برنامه ملی «سما مهارت» به مدارس پویا و مهارت‌آموز تبدیل شده تا دانش‌آموزان در کنار یادگیری مباحث درسی با یادگیری یک یا چند مهارت برنامه‌ای برای اشتغال آینده خود داشته باشند.

وی با بیان اینکه افزایش کمی نیز در کنار افزایش کیفی مدارس سما استان مدنظر است، تبیین کرد: تأسیس مدرسه متوسطه دوره اول شهرستان شوط، تأسیس مدرسه متوسطه دوره اول شهرستان سلماس، تأسیس مدرسه بزرگسالان پسرانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد، انجام اقدامات لازم برای تأسیس مدرسه ابتدایی پسرانه در شهرستان شوط و هنرستان پسرانه مهاباد نیز از اهم اقدامات صورت گرفته در این راستا بوده است.

تصویر پیوست شماره  1

مدارس سما آذربایجان غربی دکتر مددیار شورای نظارت و هماهنگی سما آذربایجان غربی