آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد ارومیه

کلیات آموزشکده

• مجتمع آموزشی سما با مجوز صادره از سوی وزارت آموزش و پرورش با شماره 1200636/210 مورخه 28/4/1378 فعالیت خود را آغاز نمود.
  • معاونت سما واحد ارومیه وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی با راه اندازی همزمان مدارس ( راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی پسرانه و دبیرستان و پیش دانشگاهی دخترانه ) با تعداد 96 دانش آموز از تاریخ 1/7/78 فعالیت خود را آغاز نمود.
  • در حال حاضر 670 دانش آموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل می باشند.
  • آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد ارومیه از تاریخ 1/7/82 با دو رشته معماری و ساختمان با تعداد 185 نفر دانشجوی دختر و پسر فعالیت خود را آغاز نمود.
  • در حال حاضر 1962 نفر دانشجوی دختر و پسر در 9 رشته فنی در مقطع کاردانی مشغول به تحصیل می باشند. ( 1405 پسر و 557 دختر ) تعداد رشته های مصوب 13 رشته می باشد.
  • از سال 84آموزشکده مبادرت به جذب هیات علمی به تعداد سه نفر نمود و در حال حاضر دارای 16 نفر اعضای هیات علمی می باشد که تعداد سه نفر دارای مدرک دکتری و تعداد 10 نفر دانشجوی دکتری در رشته های مربوطه مشغول به تحصیل می باشند.
  • در جوار اعضا هیات علمی مذکور از نیروهای حق التدریسی دانشگاهها به تعداد 147 نفر در رشته های مربوط به آموزشکده مشغول به تدریس می باشند.
  • نیروی انسانی در شروع فعالیت با تعداد 2 نفر نیروی بازنشسته آموزش و پرورش بود و در حال حاضر 33 نفر در آموزشکده، 3 نفر در معاونت، 2 نفر در مدارس و 1 نفر در شورا مشغول به فعالیت می باشند. همچنین 8 نفر نیروی ساعتی انجام وظیفه می نمایند.
  • فضاهای آموزشی در شروع مدارس پسرانه و همچنین آموزشکده جمعاً با زیربنای 2240 متر مربع در این مجتمع بوده و دبیرستان دخترانه شماره 1 با زیربنای 927 متر مربع در خیابان مدیریت که خریداری شده بود مورد استفاده قرار می گرفت.
  • در حال حاضر با خرید فضاهای در اختیار واحد دانشگاهی کل فضای موجود 12736 متر مربع می باشد که شامل مقاطع ( دبیرستان، ابتدایی پسرانه ) دبیرستان و ابتدایی دخترانه و آموزشکده به طور مجزا فعالیت دارند.
  • دبیرستان دخترانه واقع در خیابان مدیریت تخریب مراحل اولیه بازسازی آن با زیر بنای 2081 متر مربع به زودی آغاز می گردد.

آموزشکده

ثبت نام دانشکده سما ارومیه

• ثبت نام فقط با مدرک دیپلم ( شامل کلیه دیپلمه های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش )
  • برای ثبت نام آزمونی برگزار نخواهد شد اما در مدرک تحصیلی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه صادر خواهد شد هیچ کلمه ای با مضمون بدون آزمون ذکر نخواهد شد.
  • برای ثبت نام نیازی به مدرک پیش دانشگاهی نیست.
  • شعار آموزشکده های سما سراسر کشور در زمینه ثبت نام « یکسال زودتر دانشجو شوید» است . معنی این شعار این است که برای دیپلمه های نظری برای ورود به دانشگاه آزاد اسلامی نیازی به گذراندن دوره پیش دانشگاهی نیست
  • رشته های تحصیلی فعال آموزشکده سما ارومیه شامل گرافیک، تربیت بدنی، کامپیوتر، نقشه برداری ، حسابداری ، ساختمان، معماری، الکترونیک و برق صنعتی است که برای ثبت نام در تمامی رشته ها نیازی به دیپلم مرتبط نیست. به عنوان مثال شخصی که دیپلم حسابداری فنی و حرفه ای دارد می تواند در رشته کامپیوتر ثبت نام نماید. یا دیپلمه رشته ریاضی فیزیک می تواند بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی در تمامی رشته ها ثبت نام نماید.
  • در طول هر سال تحصیلی نزدیک به 600 وام شهریه میان مدت و بلند مدت، ازدواج، ضروری و اجاره مسکن به دانشجویان دانشکده و ورودیهای جدید تخصیص داده میشود.
  • کاهش شهریه بین 30 تا 50 درصد برخی رشته های تحصیلی و ثابت ماندن شهریه باقی رشته ها در سال 95 نسبت به سال 94

امکانات آموزشکده به صورت خلاصه

• 4 باب سایت کامپیوتری ، 7 باب آزمایشگاه مدرن و مجهز ، 4 باب کارگاه، 8 بابا آتلیه معماری و گرافیک ، کتابخانه با بیش از 10000 کتاب و بیش از 13000 منبع بروز با دو سالن مطالعه

Page Code : 170

SAMA Technical and Vocational College , Urmia Branch was established in 2003 with admission in Architecture, Construction, Electronics in associate level.
The number of educational buildings at the time of the establishment was 1 building inside the 18000 square meter Azad University complex, and now all the buildings in this complex are at SAMA’s disposal. The number of students studying at the college is 1150 and the number of graduates since the establishment is 5220. There are 12 disciplines available.

مقام معظم رهبری سازمان سما

Contacts

SAMA Educational Complex, Mohtasham Ave., Farabi St, Behdari Township, Urmia, West Azarbaijan
  044-33662058